Mat- och sommarfest på Kullahalvön 15 juni 2024

Snart är det dags för årets största folkfest när Mat- och sommarfesten gör comeback. Käka gott, häng, mingla och lev livet till fullo när välkända artister låter tonerna pulsera över festivalområdet. Som vanligt samlar vi allt på samma populära ställe – vår exotiska citybeach Kvickbadet – med havet som närmsta granne. På Mat- och sommarfesten finns allt som gör en sommar på Kullahalvön magisk: musik, hav, mat och dryck från halvöns lokala entreprenörer samt mängder av aktiviteter. Entrén är gratis och nytt för i år är att barnpassning erbjuds – kan det bli bättre en sommardag i juni? Tveksamt! Vi drar igång festligheterna vid 12.00 och fortsätter hela dagen fram till ca 23.00.

Välkända artister

Medina, Wilmer X, Tjuvjakt och Petra Marklund intar scenområdet och energin flödar i olika genrer när artisterna sätter tonerna som pulserar över Kvickbadet denna dag.

Läs mer

Unik mat och dryck

Njut av Kullahalvöns lokala smaker. På vårt exotiska Kvickbad, med havet som närmsta granne, sker en unik mat- och dryckesförsäljning från halvöns lokala entreprenörer.

Läs mer

Mängder av aktiviteter

Byt till dig en festivaloutfit, låna utomhusleksaker eller ställ upp i volleyballturnering!

Läs mer

Vi söker talanger

Soloartister, band, trollkarlar, stand up, ja alla akter som är kul för en publik är välkomna att söka. Så, har du en talang? Och vill du stå på stora scenen? Ansök då till Talant 2024!

Läs mer

Ett hållbart evenemang

Vi ska arbeta för att ständigt minska evenemangens miljöpåverkan och stärka positiva bidrag till en hållbar utveckling. Både när det kommer till exempelvis transport och källsortering.

Läs mer

Barnpassning erbjuds

Vill du och din partner gå och äta i lugn och ro medans barnen roar sig med pyssel och annat skoj? Vi erbjuder barnpassning genom Höganäs gymnastikförening under årets mat och sommarfest.

Läs mer

Viktigt att veta för dig som besökare

Mat- och sommarfesten är en kul fest, här dansar vi till livemusik och njuter av god mat och dryck! För att du som besökare ska njuta av upplevelsen fullt ut är det viktigt att du känner dig trygg och välinformerad.

Läs mer
fsd

Arrangör är Höganäs kommun tillsammans med Kullahalvöns näringsliv och föreningar. Mat- och sommarfesten genomförs för femte gången 2024.