Kullahalvöns turistinformation

Höganäs kommun arbetar ständigt för att göra ditt besök till Kullahalvön både smidigt och enkelt, men framförallt minnesvärt! Vi älskar att inspirera, hjälpa och ge tips på vad du absolut inte får missa när du besöker vårt halvö. Besök vår rullande turistbyrå, spana in vårt Instagramkonto och hämta magasin och kartor hos någon av våra samarbetspartners

Kontakt

Resa inom och till Kullahalvön

Det är enkelt att ta sig hit och runt. Hur föredrar du?

Läs mer
fsd

Rullande turistbyrå

Vi vill möta och hjälpa våra besökare där dem befinner sig, därför valde vi att bygga en rullande turistbyrå! Under sommaren kan du besöka oss vid vår "Pop-up besöksservice" som åker runt på vägarna runtom Kullahalvön. Där kan du hämta kartor, magasin och få bästa tipsen för din semester på Kullahalvön!
Ni hittar var vi befinner oss för dagen på vårt instagramkonto @kullahalvoncom
Stay tuned!

Logotyp för Infopoints

Turistinformation

Det är fler än oss som gillar att ta hand om våra besökare. Vi samarbetar med flera privata aktörer runt om Kullahalvön för att det ska vara lätt att hitta information eller för att få tips på vad du kan se och göra under ditt besök på Kullahalvön. Här kan du också hämta kartor och magasin. För öppettider, se respektive hemsida.

Illustration av en bok

Turistbroschyrer

Oavsett om du kommer till Kullahalvön för vandringen, cykling eller shopping eller bara för att njuta så kan det vara bra med vägledning. Nedan finns kartor att ladda ner inför ditt besök, välkommen!

Kullahalvöns Besökskarta Öppnas i nytt fönster.
Innehåller en översiktskarta över kommunen tillsammans med tips på 10 gömda pärlor. Dessutom finns cykelvägar, Kattegattleden och Kullaleden markerade på kartan. Här finns också kartor över tätorter i Höganäs kommun.

Magasinet Två Halvöar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
En samlingsguide med repotage och redaktionella nedslag kring det bästa Kullahalvön har att erbjuda tillsammans med Ängelholm och Bjärehalvön. Fin läsning från exempelvis en solstol på Vikens Havsbad!

Kattegattleden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Kartor över cykelleden Kattegattleden - en 395 kilometer lång cykelväg mellan Helsingborg i söder och Göteborg i norr.

Kullaleden , 8.5 MB, öppnas i nytt fönster.
Kullaleden är en 70 kilometer lång etapp av Skåneledens sträcka SL5. Upplev Kullahalvön till fots. Det finns även en cirka 30 kilometer lång led - Kullarulla - som är anpassad för funktionshindrade. Läs mer på Kullaledens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kullabergs naturreservat Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Här finner du olika kartor över Kullaberg - vandring, cykling, MTB, ridstigar och rundturer med olika teman. Du hittar även en karta med alla naturreservat i Höganäs kommun.