Träning som får ditt hjärta att slå för Kullahalvön

Oavsett om du är en aktiv utövare eller helt enkelt vill prova något nytt och spännande, har Kullahalvön träningsaktiviteter för alla. Höganäs sportcenter erbjuder allt från padel och tennis till simhall. För dig som föredrar träning för både kropp och själ finns många duktiga instruktörer som håller i YOGA, meditation och varför inte prova skogsbad?

En man gör sig redo för att springa i soluppgången

Padelresa till Kullahalvön

Höganäs Padel erbjuder verksamhet för ALLA. Här finns 11 innebanor och 5 utebanor. I nya fräscha lokaler kan du träna, umgås eller bara spela för att det är kul. Avsluta med en god napolitansk pizza och något gott att dricka i restaurangen.

I Viken finns fyra inomhusbanor på Viken padel och på S:t Arild finns två utomhusbanor. Så varför inte lägga din nästa Padelresa på Kullahalvön?

Höganäs simhall

På Höganäs Sportcenter hittar du Höganäs simhall. Här finns 2 st 25 m bassänger, varav en har hopptorn och trampolin, en mellanbassäng med liten rutchkana för lek och en plaskbassäng för de allra minsta. Pricken över i:et, den 35 gradiga bubbelpoolen och bastu.

Mindfullness på Kullahalvön

Kullahalvön är en plats för njutning och återhämtning. I Viken kan du ta YOGA-klasser på Sans och balans som har öppna klasser, bland annat morgonyoga. Vill du kombinera YOGA med vandring i Kullabergs vackra natur så erbjuder Yoga & vänner YOGA vandringar, men också Yinyoga i yogastudion på Brunnbyvägen 155.

The Stable erbjuder retreats med härligt lantligt boende på hästgård med utsikt över vingårdar, hästar och Kullabergs böljande kullar. En perfekt inramning när du behöver varva ner med meditation, yoga, skogspromenader och havsläkning. Retreaten pågår under tre dagar och erbjuder ekologiska, vegetariska måltider, ljudläkning, tysta promenader, introduktion till meditation, yoga och qi gong.

I studion hos Yoga by the Sea i Mölle kan du ta drop in-klasser i allt från meditation till olika typer av Yoga och Pilates.