Hitta din drömbostad

Oavsett som du drömmer om ett charmigt hus med utsikt över havet, en lyxig gård på landsbygden eller en modern lägenhet i hjärtat av staden så är vi säkra på att du kommer att hitta det perfekta boendet för dig. Med en rad olika bostadsalternativ kan du skapa ditt drömhem på halvön och en sak som alla boendealternativ har gemensamt är naturen och havet som väntar bakom varje krön.

Hyra bostad

Vill du hyra ditt boende på Kullahalvön finns både kommunens egna bostadsbolag Höganäshem AB samt flera privata hyresvärdar som är listade här.

Köpa bostad

Planerar du att köpa ditt nya boende på Kullahalvön? Då rekommenderar vi att du kontaktar några av våra lokala mäklarkontor via Hemnet eller så hjälper de dig att hitta ditt drömhem på halvön.

Hitta tomt

Höganäs kommun har en tomtkö som från och till erbjuder en rad lediga tomter för att du ska kunna hitta din drömplats på halvön. Hur vill du forma ditt drömboende? I en gård på landsbygden, längs med kusten eller en småhustomt i centrum? Upptäck tomter till salu eller ställ dig i kommunens tomtkö. När du har hittat din tomt, kan du läsa mer om bygglov Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och hitta alla detaljplaner här.

Nybyggnadsprojekt

Välkommen till Höganäs nya stadsdel Tornlyckan! Här erbjuds ett centralt läge med både närhet till hav och till Höganäs äldre delar i norr. Höga naturvärden i nordöst tillsammans med korta avstånd till skola, livsmedelsbutik och Höganäs Sportcenter gör Tornlyckan till ett attraktivt område för höganäsare i alla åldrar!