Bröllopsnatten

Låt ert nya liv tillsammans börja i en svit med spektakulär utsikt över havet eller omgivet av naturens stillhet. På Kullahalvön kan du bo på anrika hotell, pensionat eller varför inte i glampingtält bland vinrankor?

Lantlig bröloppsnatt bland vinrankor

Kan det bli mer romantiskt? Ta den sista skålen bland vinrankorna medan solen går ner eller kanske upp. I Arild ligger Arilds vingård och här kan du bo både i glampingtält eller vanliga hotellrum. Så alla bröllopsgäster kan bo tillsammans! Glampingtälten har sköna bäddade sängar och badrock som kan användas för att gå till uteduscharna. Vill ni bo lite mer avskilt så är Coasters hideway på andra sidan vinfälten, i Brunnby, ett perfekt alternativ. Här finns tre glampingtält inredda med sköna sängar och duntäcken alla med en egen träveranda. På Coasters kan du också plocka din egen brudbukett o slow flower odlingen.

Bröllopssvit på anrika hotell med historia

I Brunnby, precis i närheten till vackra Brunnby Kyrka ligger Villa Brunnby. Med sin hemtrevliga herrgårdsmiljö tillsammans med fantastisk mat och genuint värdskap är detta en perfekt plats för att skapa bröllopsmagi. Planerar ni för en hel bröllopshelgen rekommenderas mingel och mys på fredagen, vigsel och bröllopsmiddag på lördagen samt frukost eller brunch på söndagen.

I Mölle på översta parkett med fantastisk utsikt över hamnen och Kullaberg ligger anrika Grand hotel. Här finns plats för den stora brölloppsfesten, 180 personer kan huseras och Grandsviten med terras i söderläge är perfekt för en romantisk brölloppsnatt.

Arild har blivit utsedd till en av Europas mest charmiga byar och det är lätt att förstå varför. På en höjd, med utsikt över byns vackra färgglada hus, Skälderviken och Kullaberg ligger Hotell Rusthållargården. Här kan ni bjuda in till fest för upp till 100 personer och brölloppsnatten kan spenderas i ett av Hotellets dubbelrum med havsutsikt eller varför inte i en av Kaptensvillorna? Personalen gör allt för att ert bröllop ska bli ett minne för livet.

Intim bröllopsnatt på pensionat

För er som föredrar ett lite mindre och intimt bröllop så har vi många mindre hotell och pensionat att välja mellan. Pensionat Strandgården i Mölle erbjuder personlig service, med vacker utsikt över Mölles charmiga hamn och Kullaberg som en vacker fond. Ett dubbelrum med panoramautsikt blir ett perfekt avslut på en dag i kärlekens tecken.

I vackra Arild ligger Strand i Arild. Alla sju rummen är individuellt inredda och anpassade efter denna sommaridyll vilket passar gästen som uppskattar gedigen pensionatskänsla.

fsd

8 tips för en romantisk brölloppsnatt

Arilds vingård – bo mitt på en svensk vingård och vakna upp bland vinfälten.

Coasters hideaway - intim och personlig glamping bland vinrankorna.

Grand Hotel Mölle – klassisk och lyxig bröllopsnatt.

Villa Brunnby - herrgårdsliknande miljö som för tankarna till Toscana

Hotell Kullaberg – klassiskt hotell med mycket hög standard nere i Mölle hamn med individuellt inredda rum.

Rusthållargården i Arild – tillbringa bröllopsnatten på denna klassiska gästgifvargård från 1675 och njut av atmosfären i Arild och utsikten över hamnen och hela Skälderviken.

Strand i Arild – det lilla familjära pensionatet där det familjära omhändertagandet är i fokus.

Pensionat Strandgården i Mölle - Här bjuds på härlig utsikt över Kullaberg och havet.