Den ultimata loppisguiden på Kullahalvön

Välkommen till Kullahalvöns hemlighetsfulla skatter! På denna pittoreska halvö avslöjas en värld av unika fynd och historiska skatter hos de lokala loppisarna och antikhandlarna.

Loppisar

I Höganäs stadskärna hittar du fyra loppisar längs med Storgatan: Loppan, Röda Korset, Lorini secondhandbutik och Storgatan 26.

På Handelsplatsbruket ligger Loppans möbelaffär som har öppet torsdagar klockan 13.00–17.00. Även Lions loppis ligger här och de har öppet torsdagar klockan 13.00–16.00 och lördagar 10.00–14.00.

Strax utanför Nyhamsläge ligger den mysiga byn Skättekärr och precis vid infarten till byn ligger Ullas loppis. Här hittar du allt från gammal keramik, kläder och andra skatter.

Kör du vidare mot Södåkra kommer du snart till Tunnbygårdens Antik och Kuriosa. Fullmatad antik- och kuriosabutik med fyndlada och litet café.

I Ingelsträde, granne med den franska bistron och caféet, ligger Alledal Antik och Loppis. Här hittar du en härlig blandning av unika grejer från olika tidsperioder. I Mjöhult hittar du Saga & Älva som säljer antikt, unikt, kuriosa, hantverk och även större möbler.

Mellan Mjöhult och Farhult ligger paradiset på Kulla. Här kan du fynda kläder, kuriosa och även möbler.

Antikhandlare och auktionsverk

På Bruksgatan i Höganäs ligger Retro som säljer Sekelskifteskeramik, 50-talsmöbler, affischer, lampor. Retro är ett himmelrike för den som gillar design från olika tidsperioder.

På Handelsplats Bruket ligger Höganäs auktionsverk som säljer föremål och antikviteter på nätauktion. Visning sker i lokalen i Höganäs.