Dela bilder till bildbanken

Bildbanken är gemensam för alla aktörer på platsen. Det finns möjlighet för dig att bidra genom att ladda upp egna bilder till bildbanken som andra kan få ta del av. På så vis hjälps vi åt att skapar en stor bildbank men kvaliltativa bilder som hjälper oss att locka hit fler som vill upptäcka vår halvö. Nedan finner du en länk för enkel uppladdning av dina bilder samt vilka regler som gäller.

Fyll i formuläret för att få åtkomst till uppladdningslänk.Jag godkänner reglerna för uppladdning av bilder till Kullahalvöns bildbank * (obligatorisk)
Jag godkänner reglerna för uppladdning av bilder till Kullahalvöns bildbank


Genom att ladda upp bilden godkänner du att bilden hamnar i den publika bildbank för Kullahalvön. Vidare ger du rätten till andra för att använda bilden enligt Creative Commons by sa (läs med om creative commons by sa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.). När bilden används är det ej möjligt för oss att säkerställa att fotografens namn kommer anges vid användande. Genom att ladda upp bilder till bilbanken avsäger du dig därav rätten till fotocred. Genom att ladda upp bilden har du också säkerställt och går i god för att du äger bilden samt att de eventuella personer som är med på bilderna har godkänt detta, allra helst skriftligen.